snimka

21 май – регионална дискусия в Благоевград по актуални за ЕС въпроси

10.05.2018

На 21 май 2018 г. – понеделник, от 17:30 часа в зала „22 септември“ в Благоевград ще се проведе „Пресечната точка на местните и европейските интереси“ – регионална дискусия по актуални въпроси, свързани с политиките на Европейския съюз, която ще бъде предавана на живо в ефира на БНТ2.

В дискусията ще вземат участие българските депутати от Европейския парламент Андрей Новаков и Светослав Малинов от групата на Европейската народна партия, Георги Пирински и Момчил Неков от групата „Прогресивен алианс на социалистите и демократите“ и Ангел Джамбазки от групата „Европейски консерватори и реформисти“. Те ще дебатират по проблемите, поставени от хората по време на информационната кампания „Пътуващо студио на БНТ2“ в региона на Благоевград.

Екипът на Българската национална телевизия кани на събитието представители на бизнеса и местните институции, нeправителствени организации, студенти и преподаватели, специалисти по европейските политики, граждани и медии.

Дискусията се организира в рамките на проект ЕП 202ПЕТ, съфинансиран от ЕС по програмата за безвъзмездни средства, отпускани на Европейския парламент за дейности в областта на комуникацията.

За допълнителна информация: тел. +359 878 75 71 11 (Добрина Грачанлиева)