Пътуващо студио на БНТ 2

09.01.2018

Продължаваме с представяне на продукциите част от проекта на БНТ „Парламентът на Европа 2025“. Той е съфинансиран от Европейския парламент и включва пет телевизионни продукции, свързани с бъдещето на Европа и петте сценария за развитие до 2025 год. В студиото са Добрина Грачанлиева – делегиран продуцент в БНТ 2 – Благоевград и Камен Коларов – делегиран продуцент в БНТ 2 – Пловдив.

Говорим за Пътуващото студио на БНТ 2 и регионалните телевизионни дискусии – две продукции, които ще бъдат реализирани от регионалните телевизионни центрове в Благоевград и Пловдив.

Пътуващото студио на БНТ 2 е пътуваща информационна кампания за работата и приоритетите на Европейския парламент. То започва от 16 април до 29 април 2018 г. В рамките на 2 седмици един микробус с рекламни материали ще обикаля страната. Не видеоекран ще бъдат излъчвани материали, предоставени от телевизията към ЕП, както и видеоматериали на БНТ, които ще запознават хората по места с дейността, структурата и политиките на Европарламента.