Стоян Алексиев

За мен:

Казвам се Стоян Алексиев на 32 години, роден в Силистра, от почти 9 години живея и работя в Бургас. Занимавам се в сферата на пожарната безопасност, в която ми е и образованието. Още от ранна възраст се интересувам от опазването на околната среда и намаляването на вредите и замърсяването, причинени от антропогенния фактор. Смятам, че прекалено бавно се работи за реални промени в глобален мащаб, като не се отправя достатъчно силно и ясно послание към обикновените хора, ето защо реших да представя моята концепция за увеличаване на ефекта от прилагането на мерки за ограничаване на глобалното замърсяване чрез ежедневната дейност на обикновения човек.

Моята програма


2 коментара в публикацията на “stoyan_alexiev”

 • Диана Илиева says:

  Много ми хареса предложението! И мисля, че ще бъде добре прието от младите хора, както и от не дотам младите, но дори и само младите са достатъчни, в крайна сметка те са бъдещите жители на Земята.
  Единствената ми забележка е посланието, което кой знае защо е и в заглавието (т.е наистина е важно за Вас) „Да покажем на големите“. Считам, че няма нужда да се доказваме на когото и да било, за каквото и да било. Достатъчно е да правим полезни за нас, за другите и за планетата неща.
  Поздрави!

  • Стоян Алексиев says:

   Благодаря, че сте отделили време да се запознаете с моята концепция!

   Замисълът на проекта е, че с промяна на мисленето и желание могат да се постигнат „чудеса”. Ето защо залагам на концепция, която не просто ще допринесе в накаква степен за постигането на целта, а която носи силно послание, която се откроява и може да печели нови и нови привърженици. Няма за цел да се доказва пред някого, а да постави на фокус и да катализира и подпомогне разрешаването на проблема чрез отговорната позииция на всеки един от нас. Проблем, за който политическият елит вече няколко десетилетия не успява да прокара достатъчно устойчив курс към разрешаване.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *