Камелия Байчева

За мен:

Здравейте, казвам се Камелия Байчева от гр.Бургас и имам желанието да участвам , за да ви предложа една моя идея , за която имам визията и желанието да се превърне в реалност.На 25 години съм и имам бакалавърска степен - Туризъм , тепърва започвам работа и в тази сфера. Представям ви моята програма , която цели да покаже нуждата от образование , млади хора и развитие.

Моята програма


2 коментара в публикацията на “kameliabaycheva”

  • Камелия Байчева says:

    На регионално ниво моето лично мнение е че университетите в Бургас са малко ,бих се радвала ако в градът има повече студенти , които не само учат , но и практикуват своята специалност. Да на национално ниво разбрах , че броят е много голям , така че въпросът е спорен.Относно вторият ви въпрос моята лична цел и нагласа е именно подпомагането и стимулирането на следващите поколения да развиват своите артистични умения , за спортните умения мисля че би било чудесно да са част от животът на всеки българин.При положение ,че затварят училища ,има застаряващо население , слаба икономика, но все пак има още много млади хора. Добре е да се постави този въпрос към повече компетентни хора дали има нужда от такъв вид институция и най-вече свързването и интересът на фирмите с тези институции.

  • Диана Илиева says:

    Аз имам няколко въпроса:
    1. Не мислите ли, че в България има достатъчно, дори бих казала повече от достатъчно университети, само в Бургас има мисля поне 2 или 3, а проблемът е по-скоро, че нито един български университет не е дори в топ 500 на университетите в света? Скоро гледах, СУ е между 700 и 750 място в света, за останалите нямам идея, сигурно след 1000 място.
    2. Един вече пораснал млад човек, който е на студентска възраст, дали би си променил навиците към изкуства или спорт, ако от малък е „залепнал“ за екраните на компютри/таблети/телефони?

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *