Георги Дренски

За мен:

Казвам се Георги Георгиев Дренски, на 31 години съм, от град Самоков. По образование съм Магистър-Инженер, Факултет за английско инженерно обучение в Технически университет - София. Пътувал съм в различни страни и видях как живеят хората по света. Имам огромно желание България да взима примери от най-добрите в света и заедно да направим България 'Швейцария или Япония на Балканите". Заедно можем. Предлагам идеи за подобрение на инфраструктурата в България. Всички знаем, че за инвеститорите еднa от най-важните предпоставки за участие е наличието на качествена и подходяща пътна инфраструктура. Нека заедно работим, така че и всички чужденци, които идват в България с цел туризъм и по-сериозни намерения за инвестиции в икономиката, да остават очаровани от нещата, които виждат в нашата прекрасна Родина.

Моята програма


Един коментар в публикацията на “georgidrenski”

 • Rusen Gigov says:

  Здравей колега,
  Идеята ти е прекрасна, но това е проект, който е изцяло в ресора на министъра на регионалното развитие и благоустройството.
  Или с други думи, средствата за програмата „Региони в растеж“ са вече договорени и са на разположение на съответното министерство. Инициативата е в ръцете на Областния управител и Кмета на съответната община.
  За да придобие облик на паневропейски проект трябва да се презентира, като такъв целящ интеграция на Западните Балкани! Едва тогава е възможно да се получи директно финансиране от Европейската комисия. Относно финансирането от Световната банка, инициативата е отново в ръцете на регионалните управленци, но тъй като в момента България има на разположение толкова много европейски средства, едва ли ще получи финансиране, освен ако не се включат страните от Западните Балкани, като проектът трябва да е в контекста на интеграцията и дългосрочните отношения.
  Поздрави 🙂

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *