Blagoy Simov

За мен:

Аз съм Благой Симов от гр. Сандански, но по принуда гурбетчия в Германия. Стигнал до ниво държавен служител в БГ ръководил екип от въоръжени хора опазващи природно и културно наследство от списъка на ЮНЕСКО и т. Опитал се да прилага законите еднакво за всички без значение на соц. статус, но уви чул от устата на български депутати думите "Това не е Германия, а България и тук не може така".. Нещо което ми показа, че явно положението в БГ е все още за Терминал 2. Аз съм човек родолюбец бил в чужбина най - първо по програма м/у БГ и Германия върнал се , но разочарован от начините на прилагане на правилата и развитието на страната. Три пъти се връщам и три пъти намирам само корумпирани, и схемаджииски изпълнения. Иначе Магистър по ЕООС, един куп обучения, курсове и т.н. Не съм вече младеж, но искам да помогна на мн. младежи в чужбина и в страната, тъй като познавам от личен опит живота на гастарбайтърите и емигрантите. И главно за отдавна повдиган въпрос за различните формуляри в чужбина. Като започнем с трудовите договори , та до примерно налагани глоби по пътща или др. места където важат опр. правила. Идеята за получаване на ТРУДОВИТЕ договори във , която и да е държава в ЕС на езика на страната и езика на работника съм споделял многократно и с действащи депутати от ЕП ,като Андрей Новаков, но не се чува нищо по въпроса! А всеки ден виждам хора с проблеми точно поради не разбрани клаузи в тр. договори, коъто са подписали или др. документи в институциите. Има мн. др. проблеми , но този с разбираеми документи е ГОЛЯМ във всяко направление, а решението не е трудно. Нужно е само малко желание да се отделят от "ГЛОБАЛНИТЕ" и не до там животоспасяващи проблеми, като големината на зелката и др. подобни директиви и щуротии за ангажиране на вниманието. И така нататък....................!!!

Моята програма


4 коментара в публикацията на “blagoy”

  • Blagoy Simov says:

    Граматическите грешки от рода на в – пред думи с в и ф са допуснати поради писането с разл. клавиатура Ужас, но не обръщайте внимание , както и на липсващи букви . Моля Ви!!!
    Б. Симов

    • Павел Деспотов says:

      Аз също харесвам предложението, защото според мене има важна същина. Разбира се, че документите трябва да са на достъпен. Що се отнася до правописните грешки принципно е хубаво да не се допускат. Случва се. Всеки греши. господин Симов, не се притеснявайте от това, както и не трябва да се притеснявате и от големината на написаното от вас предложение. Въпроса не е в големината на текста, а в неговата същина. А при вас има много същина. Предложението ви е много важно и тука споделям мнението на господин Тодор Пешин, чеп е и много полезно.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *