Аспарух Асенов

За мен:

Уважаеми дами и господа, Казвам се Аспарух Асенов и съм роден съм през 1977г. Завършил съм Стопанска академия '' Димитър Ценов'' гр. Свищов със специалност магистър по застраховане и социално дело и бакалавърска степен финанси. Професионално съм бил управител на фирма за дистрибуция и сервизиране на МПС, доставка и обслужване на специализирани МПС / Автомобили за спешна медицинска помощ, бронирани и полицейски МПС и ППС/, управител на застрахователен брокер. Понастоящем управлявам собствен бизнес за услуги със специализирана строителна техника. Желая да участвам в проекта, защото смятам, че с едно не чак толкова сложно решение, биха могли радикално да се разрешат голяма част от проблемите на държавата и обществото, а именно: Корупция, кражби, измами, сива икономика, изкуствени фалити на дружества и източване на дивиденти, събираемост на публични задължения, изпиране на пари и др.

Моята програма


3 коментара в публикацията на “asparouh”

 • Диана Илиева says:

  Подкрепям напълно въвеждането на електронни пари, защото са проследими. Съвременните технологии вече позволяват да се премине към такъв вариант. Това ще пресече корупцията, сивия и черния сектор, доходите от престъпна дейност …
  Имам въпрос – кой предвиждате да изпълнява транзакциите между субектите, т.е всички нас?

  • Аспарух Асенов says:

   Здравейте, благодаря за коментара. Считам че е редно, държавата да упражнява контрол чрез БНБ. Софтуерно автоматично ще се отделят всички рискови транзакции за последваща проверка, а при ревизия на ФЛ или ЮЛ ще има следа за всяка стотинка и свързаност на лица.

 • Иванка Начева says:

  ЗА ДА НЯМА КОРУПЦИЯ: 1. ЗАБРАНА НА ОФШЬОРКИТЕ – ОСВЕТЛЯВАНЕ НА ПАРИТЕ
  2. ЗАБРАНА НА НПО И ДР. НЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ – НЕ ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ
  РАБОТИ НА СТРАНАТА
  3. ОТПАДАНЕ НА ЗАСЕКРЕТЕНОСТТА НА СКЛЮЧЕНИТЕ ДОГОВОРИ ОТ ДЪРЖАВАТА – БОРБА С ПРОЗРАЧНОСТТА

Коменирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *